Teven

 

My Most Adorable Magnolia | Roepnaam: Sara

Geboortedatum: 19 juli 2021

Sara is een ruwharige Black and Tan teckel met een onwijs lief karakter. Deze allemansvriend vriend is dól op kinderen en andere honden. Naast haar lieve karakter is ze ook erg eigenwijs, maar al haar streken maakt ze weer goed met veel knuffels,die gepaard gaan met het nodige gepiep.

Sara is de dochter van Ut it Doarp Leen, een prachtige reu en ze lijkt als 2 druppels water op haar vader.

 

Klik hier voor Sara haar stamboeknummer en andere gegevens.

Marilyn Too The Bee | Roepnaam: Jip

Geboortedatum: 26 februari 2022

Jip is een ruwharige standaard teckel in wildkleur en de dochter van Pleuntje. Ze heeft, net als haar moeder, een lief karakter, houdt van aandacht en is erg speels.

 

Als er iets te ontdekken valt of ergens eten is, dan staat Jip vooraan. Lukt dat niet? Dan duwt ze alles omver om wel vooraan te staan en is het 'Jip de bulldozer'. Jip is ook degene die de roedel waarschuwt als er onraad is.

 

Klik hier voor Jip haar stamboeknummer en andere gegevens.

Ut it Doarp Chinook | Roepnaam: Betsy

Geboortedatum: 3 januari 2022

 

Betsy is een standaard Rode ruwharige teckel en vernoemd naar haar moeder 'Ut It Doarp Betsy'; Nederlands Kampioen 2016. Ze heeft een lief en rustig karakter, is altijd vrolijk, houdt onwijs van knuffelen en vertroeteld worden, vindt alles wat er om haar heen gebeurd heel interessant en is echt de clown van de groep.

 

Betsy heeft ook zo nu en dan haar stiekeme streken. Als ze iets gepikt heeft, rent ze zo snel mogelijk naar haar bench om dit te bekijken. Van Betsy moet je gewoon houden ❤️

 

Klik hier voor Betsy haar stamboeknummer en andere gegevens.

Maak jouw eigen website met JouwWeb