Ervaringen van anderen

Lees hier de ervaringen van eerdere baasjes die bij ons een pup hebben gehaald. 

Reactie plaatsen

Reacties

Anne en Robbert Jan
3 maanden geleden

Door Mirjam werden wij meegenomen in de fascinerende wereld hoe een goede fokster werkt met haar teckels en pups.
Grote dank dat wij deze reis samen met jullie mochten maken naar het krijgen van onze allerliefste, mooie, sociale en vrolijke Louis.
Hoe mooi was dit en om jullie eindeloze liefde en passie te zien naar de grote honden en pups, echt heel bijzonder en hartverwarmend.
Wij hebben genoten van alle gesprekken, foto’s, filmpjes, adviezen maar vooral de ongedwongenheid bij het socialiseren in huiselijke kring.
Nogmaals een hele grote dank je wel Mirjam en Antonio en onze harten zijn groter geworden door de liefde die wij van ons hondenkind krijgen.

Eugenie Jansen-Buitenhuis
4 maanden geleden

Door Greetje Hoogeveen zijn wij in contact gekomen met Mirjam en Toon. Wat een superlieve toegewijde mensen met dezelfde passie voor teckels als wij. Vanaf het eerste contact gelijk een superfijne klik met Mirjam. Heerlijk dat de pups in huis worden groot gebracht samen met hun 5 teckels en Labrador. Ontroerend mooi met hoeveel passie Mirjam de pups heeft verzorgd. Niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar en blij wij zijn met onze sociale vrolijke superlieve knappe Gio!

Corrie van Dijk
4 maanden geleden

Bedankt voor al jullie liefde die je aan ons Doortje hebt meegegeven. Alles zo goed verzorgd en ook nog een tas met teckels erop gedrukt en allemaal lekkere dingen voor Doortje erin met extra eten voor de komende tijd, mooie map gemaakt🤩👍🏻. Bij het ophalen van Doortje, moest ik gewoon een traantje laten, zo lief hoe jullie er voor alle pups waren. Wij gaan al die liefde in haar verdere leven doorzetten. Nogmaals bedankt daar voor en ik geef je ook een dikke 10 voor alles. XXX

Marjan
10 maanden geleden

Sinds een paar weken zijn wij de trotse baasjes van Nyna, een van de pups van Sara. Een heerlijk teckeldametje dat duidelijk in huiselijke kring is opgegroeid. Stofzuigen? Mevrouw kijkt niet op of daal. Veel verschillende mensen over de vloer? Deze takkie vindt het alleen maar gezellig.
Vanaf het allereerste prettige contact met Mirjam werden we elke dag op de hoogte gehouden van het wel en wee van de dit prachtige nestje. Foto’s, filmpjes en informatie, Mirjam zorgde hier goed voor. Wij zijn heel blij met dit heerlijke teckeltje én met de goede eerste verzorging van Mirjam, dank je wel!

Wendy v lierop
10 maanden geleden

Wij hebben ook een pup van Sara.
Wij zijn helemaal in love met onze Moos.

Het was leuk omdat iedereen die een puppy wilde op de hoogte gehouden werd. Gezamenlijke app met foto’s en video’s, vanaf geboorte tot dat ze mee naar huis mochten.
Heel fijn!

Mieke
11 maanden geleden

We hebben een super mooie lieve pup van Sara! Vanaf het begin betrokken geweest bij de zwangerschap, bevalling , dit alles via app met foto’s en filmpjes . Super kennel .

Roos
11 maanden geleden

Een betere start had ik onze pup niet kunnen wensen. Mirjam en Toon begeleiden het nestje vanuit passie en liefde en dat merk je in alles.Vanaf dag 1 zijn wij dagelijks door Mirjam betrokken bij de ontwikkelingen van de pups via een appgroep. Dagelijks foto’s en filmpjes, oogjes open, eerste keer vlees, eerste keer naar buiten, kennis maken met de andere honden, etc. Het was ontzettend leuk om op die manier naar het moment toe te groeien van het ophalen. We hebben duidelijk een gesocialiseerde pup in huis. Kortom, heel blij dat we bij Too the Bee terecht zijn gekomen.

Femmeke
11 maanden geleden

Zeer gastvrij en hartelijk ontvangen, goed voorgelicht en geïnformeerd door Mirjam bij de aanschaf van ons teckelteefje Belle. Een heerlijk eigenwijze pup uit een mooi nest van 8 pupjes van Sara!

Carmen Van Duijvenbode
11 maanden geleden

Ik werd door een vriendin van mij geattendeerd op een Nestje van kennel Too The Bee.
Wat een fijne mensen Mirjam en Antonio, zoveel liefde voor hun eigen teckels en labrador en wat een toewijding voor hun nestje waar ik mijn lieve Jax uit heb mogen ontvangen
Alle pups groeien op in huis wat ikzelf een must vind.
Vanaf het eerste contact voelde het heel erg fijn
Veel hulp bij vragen
Mijn lieve Jax 13 augustus 2023 mogen ophalen
Lief, zacht karakter net zoals haar moeder Sara
Mocht je op zoek zijn naar een mooie pup dan zou ik zeker Miriam contacten.

Kristel Tinneveld
een jaar geleden

Onze Fritz (geb. 2018) komt van deze geweldige kennel. Vanaf het eerste contact met Mirjam zat het gevoel goed. Je voelt direct dat alle lieve viervoeters bij haar een goed en warm nest hebben. De zorg en liefde voor de honden spat ervan af! Het contact verliep goed en aan alles is gedacht. Wij genieten elke dag van onze kleine boef ;-)