Ervaringen van anderen

Lees hier de ervaringen van eerdere baasjes die bij ons een pup hebben gehaald. 

Rating: 5 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Marjan
6 maanden geleden

Sinds een paar weken zijn wij de trotse baasjes van Nyna, een van de pups van Sara. Een heerlijk teckeldametje dat duidelijk in huiselijke kring is opgegroeid. Stofzuigen? Mevrouw kijkt niet op of daal. Veel verschillende mensen over de vloer? Deze takkie vindt het alleen maar gezellig.
Vanaf het allereerste prettige contact met Mirjam werden we elke dag op de hoogte gehouden van het wel en wee van de dit prachtige nestje. Foto’s, filmpjes en informatie, Mirjam zorgde hier goed voor. Wij zijn heel blij met dit heerlijke teckeltje én met de goede eerste verzorging van Mirjam, dank je wel!

Wendy v lierop
6 maanden geleden

Wij hebben ook een pup van Sara.
Wij zijn helemaal in love met onze Moos.

Het was leuk omdat iedereen die een puppy wilde op de hoogte gehouden werd. Gezamenlijke app met foto’s en video’s, vanaf geboorte tot dat ze mee naar huis mochten.
Heel fijn!

Mieke
6 maanden geleden

We hebben een super mooie lieve pup van Sara! Vanaf het begin betrokken geweest bij de zwangerschap, bevalling , dit alles via app met foto’s en filmpjes . Super kennel .

Roos
6 maanden geleden

Een betere start had ik onze pup niet kunnen wensen. Mirjam en Toon begeleiden het nestje vanuit passie en liefde en dat merk je in alles.Vanaf dag 1 zijn wij dagelijks door Mirjam betrokken bij de ontwikkelingen van de pups via een appgroep. Dagelijks foto’s en filmpjes, oogjes open, eerste keer vlees, eerste keer naar buiten, kennis maken met de andere honden, etc. Het was ontzettend leuk om op die manier naar het moment toe te groeien van het ophalen. We hebben duidelijk een gesocialiseerde pup in huis. Kortom, heel blij dat we bij Too the Bee terecht zijn gekomen.

Femmeke
6 maanden geleden

Zeer gastvrij en hartelijk ontvangen, goed voorgelicht en geïnformeerd door Mirjam bij de aanschaf van ons teckelteefje Belle. Een heerlijk eigenwijze pup uit een mooi nest van 8 pupjes van Sara!

Carmen Van Duijvenbode
6 maanden geleden

Ik werd door een vriendin van mij geattendeerd op een Nestje van kennel Too The Bee.
Wat een fijne mensen Mirjam en Antonio, zoveel liefde voor hun eigen teckels en labrador en wat een toewijding voor hun nestje waar ik mijn lieve Jax uit heb mogen ontvangen
Alle pups groeien op in huis wat ikzelf een must vind.
Vanaf het eerste contact voelde het heel erg fijn
Veel hulp bij vragen
Mijn lieve Jax 13 augustus 2023 mogen ophalen
Lief, zacht karakter net zoals haar moeder Sara
Mocht je op zoek zijn naar een mooie pup dan zou ik zeker Miriam contacten.

Kristel Tinneveld
10 maanden geleden

Onze Fritz (geb. 2018) komt van deze geweldige kennel. Vanaf het eerste contact met Mirjam zat het gevoel goed. Je voelt direct dat alle lieve viervoeters bij haar een goed en warm nest hebben. De zorg en liefde voor de honden spat ervan af! Het contact verliep goed en aan alles is gedacht. Wij genieten elke dag van onze kleine boef ;-)

Wouter en Laura Vermeer
10 maanden geleden

Toen wij in 2019 op zoek waren naar onze eerste ruwharig teckelpupje, kwamen we al snel een advertentie van Mirjam tegen dat zij op korte termijn haar eerste nestje van Pleuntje verwachtte. Meteen gereageerd en vanaf het eerste moment super fijn contact gehad en daardoor was het gevoel meteen goed!
Inmiddels is Majoor 3,5 jaar oud en echt een makkelijke, grappige, knappe reu die ontzettend lief en geduldig is met kinderen en erg sociaal naar andere honden. Hij is dol op ravotten in de tuin, wandelen en gek op water! Hij kan ontzettend goed luisteren, loopt ook veelal los met ons mee, maar is uiteraard op z'n tijd ook gewoon een lekker eigenwijze teckel!
Wij zijn daarom heel blij dat we destijds contact hebben gezocht met Mirjam, want we hadden ons geen betere, eerste hond kunnen wensen!